NVPG

voor Patiënten met Paragangliomen

Op zaterdag 24 april organiseert de NVPG haar online ALV en Lotgenotendag. In 2020 bleef het helaas bij een online ALV maar deze keer wel met aansluitende Lotgenotendag met interessante presentaties.

Helaas blijft COVID-19/corona ons parten spelen. Nadat vorig jaar ons jubileum in het water viel kunnen we helaas nog steeds niet fysiek bij elkaar komen. Ook enkele leden van ons hebben te maken gekregen met uitgestelde operaties.

Programma:

13:00 Opening en ALV
13:45 Pauze
14:00 Presentatie Dr. Karin van der Tuin (LUMC) over de genetica en de ontwikkelingen de afgelopen 20 jaar.
14:45 Pauze
15:00 Presentatie Prof. Dr. Henri Timmers over paragangliomen in de borst- en buikholte en feochromocytomen
15:45 Pauze
16:00 Afsluiting en napraten voor hen die daar belangstelling voor hebben.

Onze leden hebben inmiddels de uitnodiging met link naar de vergadering ontvangen. Bent u nog geen lid van onze vereniging maar heeft u wel te maken met paragangliomen? Wij nodigen u van harte uit om lid te worden door u aan te melden via deze website, samen staan we sterker.

Leden ontvangen drie tot vier x per jaar onze nieuwsbrief. Daarnaast natuurlijk en uitnodiging voor de Lotgenotendag. Helaas dit jaar online maar wij hopen echt eind dit jaar ook nog een fysieke Lotgenotendag te kunnen organiseren.

Kosten: slechts €25,00 per jaar en met uw lidmaatschap steunt u ook nog eens het belangrijke werk van een patiëntenvereniging. Wij houden de aanmeldingen de komende tien dagen extra in de gaten.